Erik Slinning

Erik Slinning er partner i Great Leadership Institute - Norges ledende fagmiljø innen tillitsbasert kultur og lederskap. Great Leadership Institute er sprunget ut av Great Place to Work, Norge, som årlig kårer Norges beste arbeidsplasser. Begge er en del av et globalt ledende konsulent- og analysenettverk som bistår organisasjoner med å skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser.

De siste årene har Slinning hatt ansvar for design, faginnhold og gjennomføring av ledergruppeutvikling for et større antall organisasjoner, kommuner og bydeler i Norge.

Slinning har spesialisert seg innen praktisk trening av ledergrupper med egne utviklingsprogram, aksjonsorienterte samlingsdager og forelesninger. Han har tidligere forfattet boken Helsefremmende lederskap - slik leder de beste (Gyldendal Akademiske 2011). Han har nå utgitt boken Ledergruppen - Fra meg og mitt til vi og vårt (Kommuneforlaget 2017).

eDialog24 chat kontaktpunkt